Αυτές τις μέρες βρεθήκαμε με την κάμερα της «ζούγκλας» στο οινοποιείο Τρωιάνου και ο ιδιοκτήτης Κωσταντίνος Ντέμος, μας μίλησε με βαθειά γνώση και ανεξάντλητη αγάπη για αυτό που κάνει και προσφέρει στους εραστές φίνων γεύσεων. Με μότο του την επιστροφή στην απλότητα, μας εξηγεί πώς καταφέρνει να επιλέγει και να προσφέρει υγιεινά εδέσματα ως συνοδευτικά των κρασιών, που όχι μόνο ικανοποιούν στο μέγιστο τη γευστική απόλαυση των φίλων του κρασιού, αλλά είναι και απολύτως συμβατά με έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Μια επίσκεψη στο οινοποιείο Τρωιάνου είναι ένα ταξίδι γαστρονομίας αλλά και ανακαλύψεων. Οι άνθρωποί του πάντα φιλόξενοι, με απόλυτη εξειδίκευση στην τέχνη του κρασιού αλλά και των τροφίμων είναι εκεί να υποδεχτούν τον επισκέπτη, να του μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση τους αλλά και να τον εκπαιδεύσουν να γεύεται σωστά το καθετί. Φεύγοντας κανείς από εκεί έχει αποκομίσει μια πρωτόγνωρη, ουσιαστική εμπειρία με την έννοια της πλήρους ψυχαγωγίας και όχι μόνο της απλής διασκέδασης.
- Το άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση από το τη συνέντευξη μας στο zougla.gr