Με πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα:  Έχετε τη δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro όλων των τραπεζών. Κατά την επιλογή του εν λόγω τρόπου πληρωμής και έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στον ισότοπο μας, θα μεταφερθείτε αυτόματα ( redirection) στον ασφαλή χώρο ολοκλήρωσης πληρωμών της Τράπεζασ Πειραιώς – epay, με την οποία συνεργαζόμαστε. Η μεταφορά αυτή πραγματοποιείται για λόγους ασφάλειας. Στο ασφαλές αυτό σημείο της θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας σας και μόνο μετά από σχετική επιβεβαίωση θα έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή αλλά και η παραγγελία σας.

Με Αντικαταβολή: Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στον χώρο σας και η χρέωση διαμορφώνεται στο καλάθι με την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 620€ (με ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους: Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό: Έπειτα από επικοινωνία μαζί μας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η κατάθεση των χρημάτων πρέπει να γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Με το πέρας αυτού του διαστήματος, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα, δίχως κάποια σχετική ενημέρωση προς τον πελάτη. Σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα, τα έξοδα του εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη. Παρακαλούμε μετά την κατάθεση χρημάτων να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μας ενημερώσετε ότι έγινε η πληρωμή μέσω e-mail troianouwines@gmail.com είτε τηλεφωνικά στο 2105764644 αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας.

 

Τραπεζικοί λογαριασμοί κατάθεσης

Alpha Bank

IBAN:GR09 0140 3470 3470 0200 2014 095

NBG

IBAN:GR20011 0733 0000 0733 6051 9448

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΜΑΡΙΑ Ε. ΤΡΩΙΑΝΟΥ

 

 

 

Πληρωμή στο κατάστημα: Μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από το κατάστημα μας Troianou wines and deli είτε με μετρητά είτε με χρήση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας.

 

 

Χονδρική Πώληση: Αν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail troianouwines@gmail.com είτε τηλεφωνικά στο 2105764644.

Επιπλέον μπορείτε να μας επισκεφτείτε για να συζητήσουμε στο κατάστημα μας Troianou wines and deli, Μεγ. Αλεξάνδρου 51 Περιστέρι.