Είμαστε η Μαρία και ο Κώστας και μαζί σας καλωσορίζουμε στο Troianou Wines. Η ιστορία μας με τα κρασιά ξεκινάει από το 1977 όπου ο πάππους της Μαρίας, Φρούσιος, παρήγαγε μοναδικά κρασιά με μεράκι. Έτσι κι εμείς, η  τρίτη γενιά του μικρού μας οινοποιείου, το αναλάβαμε με αγάπη ,φαντασία αλλά και θέληση τόσο να συνεχίσουμε την παράδοση όσο και να το αναβαθμίσουμε και να το μετατρέψουμε σε ένα ιδιαίτερο και μοναδικό wine bar.

Ψάχνουμε πολύ, για ιδιαίτερα προϊόντα, δυσεύρετα, που αξίζει να τα βάλουμε στο μαγαζί μας και να τα προτείνουμε σε εσάς, με την αυτοπεποίθηση ότι σας προτείνουμε κάτι μοναδικό που δεν θα το βρείτε εύκολα αλλά είμαστε βέβαιοι πως θα το απολαύσετε!

Στόχος μας να μοιραστούμε και να μεταδώσουμε την αγάπη μας, το πάθος μας και τη γνώση μας για τα κρασιά.

Στην κάβα μας υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, δικής μας παραγωγής , αλλά και κρασιά από όλον τον κόσμο που επιλέγουμε με γνώμονα την πολυετή μας πείρα, για εσάς και αξίζει να τα δοκιμάσετε. Επιπλέον, επιλέγουμε ιδιαίτερα αλλαντικά και τυριά που ταιριάζουν με το κρασί σας καθώς και άλλα εδέσματα από μικρούς και εκλεκτούς παραγωγούς.

Όλα μας τα προϊόντα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το οινοποιείο μας ή από το troianouwines.gr.

Ελάτε να μας βρείτε και να δοκιμάσετε κρασιά και εδέσματα, να συζητήσουμε από κοντά και να σας προτείνουμε την καλύτερη εμπειρία κρασιού. Σας περιμένουμε.